Personvernerklæring for Magerøy Utleie

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Magerøy Utleie samler inn, bruker, og beskytter informasjonen du gir oss når du besøker nettsiden vår, og bruker våre tjenester. Vi tar personvern på alvor og vil sørge for at all informasjonen du gir oss, behandles på en trygg og sikker måte i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger når du besøker nettsiden vår og bruker våre tjenester, inkludert fullt navn, adresse og fødselsdato. Dette gjør vi for å kunne registrere deg i systemet vårt og sende faktura til riktig person.

Vi kan også samle inn informasjon om din bruk av nettsiden vår, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, språkinnstillinger, refererende sider, tidspunkter for tilgang, og opplysninger om navigasjon og klikkhandling på nettsiden vår. Vi samler inn denne informasjonen ved hjelp av Google Analytics, en tredjepartstjeneste som gir oss detaljert informasjon om besøkende på vår nettside.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene du gir oss til å registrere deg i systemet vårt og sende faktura til riktig person.

Vi bruker også informasjonen som samles inn gjennom Google Analytics for å forbedre nettsiden vår, tilpasse innholdet og tilby en bedre brukeropplevelse for våre besøkende.

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene du ber om, eller vi er pålagt å gjøre det i henhold til lovverket.

Sikkerhet for personopplysninger

Vi har implementert tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene du gir oss mot uautorisert tilgang, misbruk, endring, eller ødeleggelse. Vi begrenser tilgangen til personopplysningene til de ansatte som trenger å ha tilgang for å levere tjenestene du ber om.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, eller sletting av personopplysningene vi har om deg. Du har også rett til å begrense eller motsette deg behandlingen av dine personopplysninger, og til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysningene dine når som helst. For å gjøre dette, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i personvernerklæringen ved å legge ut en oppdatert versjon på nettsiden vår og/eller sende deg en e-postmelding hvis du har gitt oss samtykke til å kontakte deg via e-post. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke denne personvernerklæringen for å holde deg oppdatert på hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter knyttet til personvern, kan du kontakte oss på følgende måte:

Magerøy Utleie
Adresse: Farstadvegen 1365, 6444 Farstad
E-post: post@mageroyutleie.no
Vi vil gjøre vårt beste for å svare på din henvendelse så snart som mulig.

Sist oppdatert: 09.05.2023